Asa vreau

zyxell9 ™: adica ... hi woman !
zyxell9 ™: respect
zyxell9 ™: wassup ?
zyxell9 ™: let's talk or listen to music
zyxell9 ™: asta vreau eu
zyxell9 ™: cu toti
Tnek:da
Tnek: si fara bariere
zyxell9 ™: sa fiu neutru
zyxell9 ™: da
zyxell9 ™: !
Tnek:fara inhibitii
zyxell9 ™: ezac
Tnek:sau prejudecati
zyxell9 ™: si fara reguli
zyxell9 ™: si responsabilitati
zyxell9 ™: si prejudecati
zyxell9 ™: si obligatii
zyxell9 ™: just free

Mentorul Crumpei senior mi-a spus ca singurul om care poate sa faca ce vrea in viata este artistul.Restul .. tre sa mai facem si ce nu ne place.Deci vreau sa fiu artist.Cum fac asta ? Any ideeas ?


2 comments:

Anonymous | February 15, 2008 at 9:21 AM

dam... nu e rau sa fii artist insa trebuie sa iti creezi un stil propriu iar pentru asta iti trebuie experienta vietii, si cand spun asta nu ma refer la 2 iesiri in oras la 4 dimineata .... trebuie sa faci totul ... un pic gay :) un pic din prafuri, putin filozof, cheltuitor pentru toate aventurile ce iti trec prin cap, iti trebuie nitel ceva din viata unui cersetor, sa zicem cam 2 saptamani de cersit ... si lista ar putea continua. Stilul propriu va rezulta din experienta ta... ei mai vrei sa fii artist? Bruce W. a stat cam 3 luni intr-un sanatoriu pentru a putea intra in pielea unui personaj .... ei ? la tine trebuie totul sa fie real ... deci mai vrei sa fii artist?

Anonymous | February 18, 2008 at 10:35 PM

nu...tb doar sa faci ce iti trece prin cap...sa fi atat de linistit, pasiv (d.p.d.v al chestilor pe care ti le propiu...suna ciudat...tb sa lasi totul sa vina de la sine) fara sa te chinui sa te transpui, sa iti cauti stilul....sa fii tu asa cum ai chef...