Cel mai tare mass.Si tot nu l-am trimis mai departe.

Vreau sa va multumesc tuturor celor care mi-ati trimis mass-uri pe parcursul anilor trecuti. Datorita bunatatii voastre am trecut prin urmatoarele: 1. Am citit de 270 de ori ca, contul meu de yahoo va fi sters; 2. Am cam 30000de ani plini de ghinion in fata mea si am murit deja de 671 de ori pt ca nu am dat toate mass-urile mai departe; 3. Mi-am sacrificat o mare parte din economii pt micutul Raresh care saracul de el e de 3 ani tot nou nascut si in spital in stare critica; 4. Telefonul meu gratuit Nokia nu a ajuns la mine niciodata si nici televizoarele si miile de dolari nu isi fac simtite prezenta; 5. marele miracol nu s-a intamplat ...

L-am primit.Nu dau massuri de felul meu.Daca am ceva important de spus pun la status si cine are de vazut ... vede. Acest mesaj nu a incaput tot la status de aia l-am trecut pe blog si mi-am pus link-ul blogului la status.

Mi se pare o chestiune de educatie si de "civilizatie cibernetica" / "bun simt cibernetic" sa nu trimit massuri.Cele mai multe sunt mesaje nedorite si o majoritate covarsitoare de 99 % sunt dea dreptul idioate.

Daca vreau sa ma amuz stiu unde sa gasesc bancuri.Evident nu voi pune botu la vreo donatie pentru cineva si daca si-a pierdut cineva buletinul ... cu siguranta n-o sa-l gaseasca pe messenger dar o sa-si faca o gramada de reclama.Nu cred in fazele cu ghinionul daca nu trimit mai departe si mi se par atat de stupide incat nu am sa mai comentez.
Daca Yahoo s-ar inchide ar vorbi toate stirile de la televizor/radio mai mult decat despre Basescu si am afla cu totii imediat.Posibilitatea ca Yahoo sa se inchida este in momentul de fata la vreo 1%, poate chiar si mai putin.

Nu fac urari gratuite.Daca am ceva de urat cuiva ii scriu personalizat un mesaj si atat.
Nu cumpar lucruri furate de altii din tara sau din strainatate pentru ca nu au garantie si pentru ca nu incurajez furtul.Mi-ar placea ca atunci cand mi se fura telefonul sa nu se gaseasca nici un cumparator pentru el toti actionand ca mine :)) ( in ce lume ideala traiesc ).Daca totusi am ceva de cumparat de pe messenger ma pot uita 2 secunde la statusuri si cu siguranta gasesc.

Nu imi fac reclama la blog si nici nu mediatizez evenimente prin massuri ca sa nu deranjez si deci sa fac reclama proasta.Daca am ceva de zis ... IMI PUN STATUS.

E o chestiune de politete sa nu deranjezi inutil pe cei din lista ta de messenger.

Stiu ca sunt un bursuc din punctul asta de vedere dar cum eu ii respect pe altii si nu ii deranjez asa mi-ar placea ca nici ei sa nu ma deranjeze.
Daca acest text te-a facut sa te gandesti si drept urmare te-ai abtinut de la trimite macar 1 mass ... sunt mandru ca am facut "the world to be a better place".

Respect.


7 comments:

Anonymous | January 23, 2008 at 3:03 AM

atat de bine spus incat nu prea mai ai ce comenta:)

Anonymous | January 23, 2008 at 10:14 AM

desi perfectiune nu exista...Idealul tot il vom face cu mainile noastre, doar sa ne dorim acest lucru :)
Step by step...Scrie Vlade , e mai usor sa traiesti scriind..Asa cred eu !
Mi-a placut ce mi-a zis cineva odata" noi suntem perfecti in imperfectiunea noastra" si bine a mai zis!
Respect :)

Anonymous | January 23, 2008 at 8:16 PM

mijto mesajul pentru natiune, respect pentru intentia ta.
dar cea mai mijto parte e "stiu ca sunt un bursuc din punctul asta de vedere" ;)) suuper dulce;):P

OanaBee | January 24, 2008 at 11:21 PM

un copil are nevoie de transplant de rinichi. Sunati la numarul de telefon 07456789089. Daca nu dai mai departe jur ca nu ai suflet!!!!(mass)eheheee...crezi ca aici nu pot? hihihihiiiiiiiii

Anonymous | January 25, 2008 at 9:37 AM

Uite in sfarsit un mass care merita trimis la toti... Ma bucur ca mai sunt persoane care cred acelasi lucru ca si tine.

Anonymous | January 25, 2008 at 2:24 PM

tin cu dintii de regula mea de a nu trimite massuri...nici chiar pe alea cu donarea de sange [the legal, official one] sau cu pisicute de adoptat. singura, unica exceptie o constituie grupa mea de la fac, pentru ca nu mi se pare chiar de interes general cand avem nush ce examen sau cine strange portofoliile.

Anonymous | February 2, 2008 at 8:17 PM

Primul meu mass..nimeni nu m-a crezut ca e primul:)...si totusi.. a fost bine ca l-am trimis ? :)