Jurnal de Vacanta ( Costinesti - statiunea cu cei mai multi tarani din lume )

Sunt in Costinesti - statiune cu specific rural :)
Aici sunt cei mai multi cocalari si tarani pe metru patrat din toata Romania. Daca ziua vezi indragostiti pe banci, noaptea vezi betivani care se bat sau se leaga de turiste sau dorm prin sant. Plaja e super aglomerata. Nu ai unde sa arunci un ac iar toti vor sa asculte Mamacita sau Yo no speak americano. Ring si Tineretului aduc in fiecare seara formatii pe care clietnii lor sa le "vada" pentru ca vine taranu de la tara si vrea si el sa ii vada live o data pe Parazitii de care tot a auzit sau pe Bianca Dragusanu de care tot a citit. E un fel de spectacol ca la teatrul de vara. Mergi si te uiti. Nu sunt cluburi. Sunt ... teatre :))

Manele la tot pasu si cocalari cat cuprinde. Dar parca si anii trecuti erau dar nu asa de multi. Si in plus o gramada de familisti. Familii cu tatal burtos si mama slaba si uscata, cu toti plozii dupa ei si cu sacosa de mancare dupa ei. Se intereseaza de fiecare fluturas impartit pe strada si chiar il cer. Stiu ca nu au bani sa mearga acolo dar macar sa stie ce se intampla.

O gramada de copii - si ei manelisti.
Cele mai de succes masinarii sunt cele in care dai cu pumnul. Pentru 1 leu te poti descarca sau mai bine zis poti "impresiona" pizdele de langa tine cu o lovitura ce face peste 900 de puncte. La fiecare colt de strada sta cate un prost si da cu pumnu in sacul de box.

Pizde ... o gramada de pizde gata sa o suga la comanda.
Si tousi mie mi-e dor de dragoste. Nu vreau sa fac sex, vreau sa fac dragoste. Si o merit mai mult ca oricine.

Vreau la pescuit. Vreau in Vama Veche. Vreau la cort. Vreau cu tine. Vreau sa ma strangi in brate si eu pe tine. Vreau sa ne alintam. Vreau .... vanatoarea regala


1 comments:

snow_ana | August 9, 2010 at 9:07 PM

Ioi dragul de el :) asa de rau imi pare ca nu am ajuns la mare...as veni macar un weekend doar sa te vad sa urlu un pic la kara, sa ma umplu cu putin din energia ta pozitiva care sa ma tina o vreme :) sa ma bucur ca redescopar inca oameni faini care apeciaza frumosul aaaaaaaaaa hai ca m-am convins ia sa vedem daca nu reusesc weekendul asta :P
big hug