Pa

Exista ceva in felul in care isi iau ramas bun fetele ce ma fascineaza.Imi plac fetele care spun pa si pleaca.Imi plac despartirile rapide pentru ca ma fac sa mai vreau si dupa cum spunea un mare om ( RESPECT ! ) pe numele lui Crumpei Gabriel "Dintr-un loc trebuie sa pleci cand ai mai sta".

M-a fascinat filmul "Closer".De aia tot cant "the blower's daughter" pe la karaoke.Imi placea tipa din film.Imi plac roscatele tunse baietzeste si care merg asa ... cu atitudine.De fapt imi plac oamenii cu atitudine.Imi place sa studiez atitudinile.Imi place sa descifrez ce vor sa transmita oamenii prin atitudinea pe care o afiseaza.Sa vad e e sub ea.Ce scop au.Si nu neaparat roscatele.Imi plac si brunetele.Si blondele.Dar parca roscatele sunt altfel.Nu am fost niciodata cu o roscata si cu siguranta nu am sa ma duc acum pe strada sa caut una doar pentru ca are parul rosu.Imi plac fetele tunse scurt.Cred.

Si totusi e fain asa ... sa cunosti o fata care se intalneste cu tine si iti zice la despartire pa si pleaca.Denota o indiferenta sexy.Oricum nu imi plac despartirile alea siropoase.Mi se par penibile.Hai pa.Da hai sa te mai strang o data.Pa pa ! Stai ! Mai da-mi un pupic. COME ON ! Desi atunci cand iubesti e fain.

Nu am intalnit inca pe nimeni ca sa scriu toate astea.Adica ... nu m-a inspirat vreo fata.Oricum ... imi plac sanii.Oricui ii plac sanii.Pana si fetelor.Dar eu vorbesc de sani ca si forma geometrica.Imi place sa-i studiez.Sa le studiez miscarile lente sau rapide.Si forma.Din diferite pozitii.Mi-ar placea sa fiu fotograf si sa pozez sani.Dar sunt sigur ca la un moment dat m-as plictisi.De unde am plecat si unde am ajuns.M-as apuca dupa aia sa pozez urechi sau piciorushe.

Ziceam cuiva : "Relax ! Take a deep breath. MATTAFIX . Life is a gift from God. Enjoy it ! "

Am zis acum 3 ani.E vorba mea ! LIFE SUCKS IN A BEAUTIFUL WAY


2 comments:

Anonymous | January 7, 2008 at 3:26 PM

Zambesc cand citesc toate astea, de parca ai vrea sa sugerezi cumva un portret robot al persoanei perfecte, dar de fiecare data precizezi ca NU te referi la ceva anume sau la o persoana anume!
Toti omuletii pana si scriitorii se inspira din propria lor viata, invocand personaje fictive, asa ca "Cine stie, cunoaste", dar tu ti-ai deschis prea mult viata personala ...
Ne vedem si azi la karaoke;)

Anonymous | January 7, 2008 at 3:27 PM

Un anonim zambitor...Am uitat sa ma prezit...:)