ATENTIE VIRUS !!!

"Vă informez că începând de azi sunt dispus să vă primesc cadourile , in felul acesta sper să poată fi evitată aglomeraţia din preajma sărbătorilor şi a evita să staţi la coadă pentru a mi le înmâna ! Accept bani numerar sau cec-uri, bijuterii, parfumuri fine, haine de firma si chiar autoturisme (Audi,BMW si Mercedes) si/sau apartamente !!! Va multumesc pt intelegere... "

Acesta este un mass message pe care multi l-ati primit zilele astea pe messenger.Unii poate l-ati si trimis mai departe.Ei bine ceea ce nu stiti voi este ca e un VIRUS.Da .. ati citit bine.NUU !!! Nu va apucati sa trimiteti acuma massuri ca e un virus.Oleak de rabdare ca sa va explic.Nu e un virus tehnologic, ci unul psihologic.Cum citesti massul, te viruseaza si te face sa crezi ca ai fi mai COOL daca l-ai trimite chiar tu.Poate cineva din lista ta de messenger chiar o sa o ia de buna.Sau poate vreo pipitza o sa se gandeasca sa vina acasa la tine si sa-ti faca o "bucurie" drept cadou.Oricum s-ar intampla ... te viruseaza rau.

Daca ai trimis acest mass mai departe e grav.Ca sa te devirusezi, trebuie sa te duci la biserica si sa faci matanii, sa aprinzi lumanari la VII pentru cei care l-au primit si pe care poate i-ai virusat si atentie : NU MAI AI VOIE SA TRIMIT MASSURI 1 an !!!

Si inca ceva.Voi stiati ca nu e politicos sa trimit massuri ? Sa o luam usurel asa :

Sa zicem ca eu vreau sa-mi vand shosetele murdare.In loc sa trimit la toata lista un mesaj, pot sa imi pun status : "Vand shosete murdare cumparate din bazar la mana a doua produse la mine la TZARA !".Tu cand intrii pe mess nu te uiti niciodata la ce statusuri au oamenii ? Hai recunoaste ! Esti curios.Te uiti.Si daca vezi pe unu cu status asemanator nu il citesti? Si atunci ce rost mai are massul?

Gandeste-te asa : eu sunt un labagiu si de 10 ori pe zi stau in fata la calculator si fac lucru manual.Si cand trimiti tu mass eu tocmai eram pe varful muntelui si aproape de explozie.Si trimiti tu massul exact in secunda de maxim interes.Si in loc sa ma gandesc la nush ce porno star sau la vreo fosta prietena, ma gandesc la shosetele tale murdare.Ei spune tu ce senzatie naspa!!

NU mai trimiteti massuri.Puneti-va statusuri.E mai politicos.Internetul este o comunitate.

Respect pentru Dj Vasile !


3 comments:

nuconteaza | December 6, 2007 at 1:52 PM

cam drastica metoda de a spune "nu mai trimitetzi massuri"..dar e adevarat:)

Anonymous | December 7, 2007 at 9:21 AM

du-te ba de-aici..inca un destept care despica firul in patru...to mass or not to mass... asa flacai ai in lista asta primesti.

Simona | December 8, 2007 at 8:28 PM

Tag you're it! link