Noroi am vrut ! Asta mi s-a dat !

Aseara am decis sa merg la o petrecere la Cabana Bucium : "Petrecerea Arhitectilor". Zis si facut. Desi aveam si alta optiune am decis sa merg cu masina mea. Aveam chef de condus.

Si cum ajung eu sus pe bucuim .. noroi tata, inghesuiala, multe masini ... am zis hai ba sa fac si eu o parcare mai de doamne ajuta si nu chiar in fata cabanei.Si sa las loc si la altii sa treaca pe langa mine. Hai .. mai inspre marginea drumului .. inca un pic .. si .. Hop Poc Trosc o roata din stanga fata in santz. Rad :)) si merg la party. Peste vreo ora dupa ce m-am zbenguit am decis sa rog niste prieteni sa ma ajute sa-mi scot masina din sant ca mai tarziu ar fi fost prea beata lumea si nah .. . Ei bine ghinion.Au impins ei dar s-a dus masina si cu cealalta roata in sant. Maxim am zis :))

Si de acolo a inceput peripetia. Incercand sa ne scoatem din sant ... 3 masini am ajuns impotmolite in mocirla si cate un pic fiecare in dracul ala de santz plin de apa.
M-am murdarit de noroi tot si nu numai eu. Oricum multumesc baietilor de pe acolo care au colaborat. Acum astept pe Radu - un coleg de liceu binevoitor - sa merg cu el la locul cu pricina si sa vad ce pot rezolva.

Muddy :)) Dar inca zambesc :)



3 comments:

snow_ana | May 24, 2010 at 10:11 PM

Hmmm daca vorbim de noroi inteleg ca si la iasi, anul asta primavara a fost intr-o joi, asa-i? :))
P.S. te-am ascultat azi la radio, faina muzica, foarte faina, vama veche, de vis...cand o sa fii ultra cunoscut si o sa iei premii alaturi de cubuletele de branza u know sa imi multumesti si mie :P

zyxell9 | May 24, 2010 at 11:29 PM

I will never ! NEVER forget you ! Si oricum vreau in maxim 2 ani sa ajung in TV undeva prin Bucuresti so ... keep in touch.
Cat despre radio .. multumesc. Poti sa ma anunti cand asculti ca sa iti dedic / cant o piesa.
Avand in vedere ca nu suntem CHIAR ASA DE ASCULTATI imi mai permit din cand in cand sa cant

snow_ana | May 25, 2010 at 5:54 PM

So sweet of you,big hug
tare m-as bucura sa te aud cantand, orice :) si cand apari in Bucuresti sa imi dai de stire ca acuma am si casa :P si oricum in septembrie vin eu la iasi :)