Uite domnule dromader unde am ajuns !

http://www.trilulilu.ro/CopilashMicus/playlist/42245

Sunt in Vama Veche.Cu vreo 3 ani in urma.Sunt la Stfustock.Sunt in fata la "Papa La Shoni".E seara.E multa lume.De ce sunt in fata si nu inauntru ? Pentru ca e plin inauntru.E una din scenele stufului.Stau pe afara pentru ca este proiectie si pentru ca Nicu Alifantis si Alexandru Andries canta la 7 metrii de mine iar eu ii aud si ii vad pe un ecran si stau pe plaja turceste cu niste prieteni.Si stam la foc de tabara.Suntem multi in jurul focului de tabara.
M-am intalnit in seara asta cu multi amici.Ce fain e.Am sunat-o pe Dana ca sa ii pun Nicu Alifantis.L-am sunat si pe Stefan.
Sunt mic.Am probabil vreo 19 ani.Habar nu am ce e cu mine.Stiu doar ca sunt in Vama Veche si se joaca muzica prin urechile mele si mie imi place.Am fericire in suflet, in privire, in zambet.Am ochii mari si plini si fara prejudecati.Vama Veche e comparabila cu un patutz mare mare care are multe sclipiciuri si chestiutze care clincaie si care ma adorm.

E atata lume in jur.Focuri pe plaja.Fete, baieti ... muzica.

Nicu Alifantis. Cand ii rostesc numele in minte ma trece un tren, un vant, un fulger si un fulg.Dau pe pauza.Si ce gasesc ? Doamne :) ce frumos ...


Toamna cu marea in decembrie si cu fata misterioasa.Toate la un loc.Si toate gandurile mele inocente si pure in acelasi loc.

Sincer.Foarte sincer ! Nu cred ca as mai putea sa cant Nicu Alifantis unei femei.Doar daca nu e femeie.Doar daca e o copila virgina.Restul ... sunt prea impure pentru ce as putea transmite cantand Nicu Alifantis.Ba chiar cred ca nici eu nu as mai putea canta.As murdari.Pentru ca nu mai pot sa simt la fel cum simteam atunci.Pentru ca nu mai am aceeasi fata de copil si pentru ca mai nou lumea imi da si 24-26 de ani.Pentru ca nu mai sunt la fel de mic si de prost.Pentru ca am pacatuit prea mult si am aflat prea multe minuni ca sa mai pot sa simt la fel pe Nicu Alifantis.Dar imi amintesc ! Si ce frumos era.

Mi-am propus sa nu strivesc corola de minuni a lumii pentru ca asa m-a invatat.Dar ... corola de minuni s-a facut praf.Mai am un fir in suflet, l-am pastrat amintire din ce am fost.Melancolia este prietena mea.



Nicu Alifantis - Te uită cum ninge decembre




Nicu Alifantis - Rar (versuri: George Bacovia)


Domane !

Singuratatea aia prietenoasa.Momentul ala cand esti singur dar e ok.Pentru ca esti tu cu tine si gandurile tale.Si esti linistit si pasnic si calm.Tren.Tren.Tren.Mare.Nisip.Alge.Par lung si trup subtire.Maini reci.Ochi mari.Scoici.Neverland :)) Oamenii personalizati, colorati, plini de atitudine.Linistea din zambetul lor.Normalitatea debordanta.Corturile.Km 0. Cafeaua la ibric de la Ovidiu ( Stuf ). Pereti de cercei si brizbrizuri.Dreaduri.Tricouri.



Nicu Alifantis - Ce bine ca esti



Omenie la orice colt.Umanitate ! Intelegere si nici nici nici o prejudecata.

Unde eram eu domnule dormader ? Ma poti duce acolo ? Intoarce-ma in timp si lasa-ma acolo.Acolo era mult mai bun.




Nicu Alifantis - Cantec pentru John Lennon







3 comments:

Anonymous | December 13, 2008 at 3:56 PM

Vai tu Vladut, dragule, sa stii ca fiecare varsta are frumusetea ei si sa stii ca asta imi tot repet eu mie ori de cate ori ma gandesc cum eram eu cand aveam 19 ani si cum expresia rock era existentialitatea mea...si ma bucur ca am reusit sa experimentez atunci si concerte si discutii filosofice si vise si iubiri si dezamagiri si nisip si toate, nimic nu ar fi previzionat parcursul meu profesional viitor, dar sper sa reusesc sa tin cat mai mult din puternica esenta a naivitatii dulci pe care cu drag o folosesc in a fi creativa...in a gasi resurse sa trec peste dezamagirile de nerespectarea valorilor...dar cred ca lucrul cu studentii ma face sa imi pastrez inca speranta. Emani energie pozitiva si ii foarte rar intalnit asta si ai un suflet foarte mare...continua
Cu drag,
Ana

zyxell9 | December 14, 2008 at 2:56 PM

Multumesc Ana :)

Anonymous | December 20, 2008 at 5:04 PM

Sunt fericita ca Esti...sunt fericita ca sunt si ca fericirea ne lumineaza sufletele si la mii de kilometri. Pace, liniste, cer curat si nevinovat, suflete inocente atat a mai ramas.
Sunt mandra de tine pentru ca reusesti sa cultivi acelasi sentiment de pace si frumusete...ce nu e doar in Vama Veche!
LB