Ma descompun ! Cad bucati din mine pe ritm de muzica.

Azi sunt invidios.Pe aia care o duc mai bine, pe fetele frumoase ale altora, pe mine ca nu am bani sa calatoresc destul, pe aia care sunt si care se duc si pe aia care vin da pleaca iar.Cand aveam 2 ani jumate si abia puteam sa merg am descoperit poarta de la curtea bunicii.Era deschisa si am simtit pentru prima oara cum e sa fii liber.M-am plimbat 1 ora prin localitatea ciudata si printre oameni invidiosi pe libertatea mea pana cand o baba ce o stia pe bunca mea m-o recuperat si m-o dus inapoi la origini.Spunea ea ca daca mai umblam mult singurel ori ma calca o masina ori ma fura un tigan.Deci zicea baba batrana ca prea multa libertate duce la rau.La femei e usor.Ele au limitatoare de libertate.Din cand in cand isi doresc sa fie puse in lanturi sau inghesuite intr-un coltz.Sau stranse puternic si tinute.Lor le mai place si asta.O latura a mea totusi e in cadere grava.Se observa cu ochiul mintii cum bucati mari de marmura si granit cad pe jos de unde nu le mai poate recupera nimeni.Pentru ochiul mintii sunt mari dar pentru ochiul obisnuit sunt aproape invizibile.

Pe tavanul meu sade un tzantzar gras.E linistit pentru ca isi face fiesta.Tot pe ritm de muzica.Nu are nici cel mai mic chef sa zboare.Pana la urma el a avut parte de un dezmat noaptea asta.A supt sange cat pentru toata viata lui scurta.Sa-l pocnesc ? L-as strivi si as pata tavanul.Mai bine il las sa traiasca.Pana la urma el acum e sange din sangele meu.Sa vedem ce face el in situatia asta cretina.Poate el gaseste solutia.Si eu ma iau dupa el.Sigur o sa mi se potriveasca si mie din moment ce suntem acelasi sange.Dar de 20 de minute el sta.Poate si de mai mult timp dar de atunci il vad eu.Cum sa-i spun ca vreau sa-mi fie prieten ? Sa ma invete si pe mine sa tac. Nu pot sa ii spun pentru ca o sa se sperie.

Schimbam bitul.

Sunt intr-o masina.E alfa romeo spider.E spalata recent si straluceste.Are un mic Cartman pe bord :)) din plus si asezat intr-un scaun Recaro cu centuri din alea beton :)) E noapte si merg pe un bulevard.Stanga si dreapta palmieri.Luminile aprinse.Drum drept.Valurile ? Se aud mai in colo. Aici se aude muzica mea.Am o palarie de aviator, gogles de aviator si un fular luuung =)))Hahahahaaa Si flutura fularul iar eu am palaria aia de aviator si ochelarii de pilot :)) Nu.Am o blonda in dreatpa.E bunica si are de fapt parul alb :)) Afara toti.Numai eu si egoismul meu conducem masina asta.3 minute.Dupa care va plimb si pe voi.

Ma trezesc.Eram pe o plaja si inca se auzea muzica.Ma ridic de pe nisip care spre surprinderea mea nu era ud sau rece.Ba chiar caldutz.Imi duc hanoracul la masina si raman in tricou.Ma duc la bar ... salutam lumea, luam de baut si inapoi la dans.Ca doar e liberty parade !


2 comments:

Cristina STOIAN Aka GiaChasingDreams | July 17, 2008 at 4:14 PM

Mare, soare, libertate here we comeeeeeeeeeeeeeeee !

Laura | July 18, 2008 at 9:45 AM

Limitatorul de libertate nu exista masculin sau feminin...El se activeaza la momentul potrivit si nu atunci cand spune "baba", " mama" sau " tata"...
Have fuun , men ;)