Cine mai sunt ?

Pe spate ma jeneaza geaca mea de piele.Sta pe scaun si gulerul ei ma jeneaza.Geaca mea de piele.Singura.Ce mandru eram cand am cumparat-o.Intotdeauna a mirosit a Swiss Army pentru mine.Incerc sa o mai port dar e vara.Nu mai mai simt bine in ea.Cand aveam 9-10 ani, sau poate mai putin, inregistram casete cu muzica de la radio.Atata muzica ascultam cand eram mai mic.Acum in lista mea de winamp e prea mult house.Un house care ma arunca intr-o lume de vis dar intunecata.E ciudat.Acum ma deprima.Ascult Emil Lassaria - Deep.Toata ziua a fost pe repeat.Ma deprima.

In IASI nu mai e nimeni.Toti sunt plecati.Poate aveam eu impresia ca stiu multi si de fapt erau putini.Sau nu mai stiu pe nimeni? Mintea mea dependenta de satisfacie in urma oracarui demers e lipsita de satisfactie.Problema este ca nu stiu unde sa ma duc si ce sa fac ca sa ma simt mai bine.Pentru prima oara.Ma sui in masina si plec de acasa.Da unde ?? Din lista de telefon cam toti sunt plecati pe undeva.

Stiti senzatia aia cand parca toti o duc mai bine si tu nu ? Ce nasol e :)
Acum realizez ca mi-e putin dor de grija celor din jur.Sau poate mi-e dor de grija unei persoane anume.Poate m-am obisnuit ca tot timpul cuiva sa ii pese si acum in sfarsit nu ma mai freaca nimeni la cap.

In fine .. e luni si nici iarba nu creste.Vreau sa fac ce-mi place.Ce-mi place ? Ce-mi mai place ? Mi-am lasat bucatzele din Vlad peste tot.Am lasat o gramada la mare.Am lasat o gramada in liceu.In facultate. Am lasat la prieteni si la cunoscuti de peste tot.Parca nu mai am nimic din mine.Am ramas fara mine si pe deasupra fostului sine am scris altceva.Ceva ce am gasit pe moment dar care nu ma reprezinta si nu imi place.

Iar as apela la acel cunoscator suprem care daca ar exista mi-ar spune cu siguranta ce e bine de facut.Asta pentru ca intotdeauna am cautat solutii in altii si niciodata in mine.Cum gasesc solutii in mine? Unde sunt eu ? Cine mai sunt eu ? Ma cunoaste cineva ?

Lasati comment va rog.Sau trimiteti un mesaj.Spuneti-mi cine eram.Incerc sa ma adun.


SI PE DEASUPRA A PLECAT SI CIRCUL


11 comments:

rux | July 22, 2008 at 12:54 PM

esti doar confuz acum si iti complici gandurile sau poate doar le`ai simplificat prea mult inainte. desi cu totii traim singuri si ne ajutam singuri, exista nevoia de comunicare. nevoia de oameni. au plecat cei din jur? poate in vacanta, poate in concediu, sau poate nu. oare nu tot noi indepartam lumea? e destul de greu sa realizezi ca si grija celor din jur care deobicei te streseaza, iti place. acum se pare ca nici cine sa te enerveze nu mai e. ce sa faci? unde esti? mediteaza putin asupra vietii tale. vezi ce faci bun si ce nu. raspunsurile doar in tine le vei gasi. nu cere sfaturi altcuiva decat tie...
rux

zyxell9 | July 22, 2008 at 2:55 PM

Sarumana rux :) Sa stii ca eu te cunosc :P Si da .. m-am apucat sa imi pun intrebari si sa imi rezolv mici probleme singur.

Anonymous | July 22, 2008 at 11:50 PM

e normal sa te simti asa cand te afunzi in propriile minciuni si te schimbi radical....din vlad o persoana faina ai ajuns sa nu te mai stii nici tu...te-ai schimbat si nu in bine....ai decazut mult.se vede asta si in muzica...house ...de la oldies...si in gusturile la fete... ai indepartat pe toata lumea din jurul tau careia i-a pasat de tine si cred ca ai pierdut pana si ultima persoana care ar fi putut fi alatutri de tine....pana si ea a fugit departe.atata timp cat nici tu nu stii ce vrei e cam grava treaba.uneori cand trici ceva e cam greu sa repari si nu mai suntem la varsta la care orice jucarie e reparabila sau inlocuibila.intradevar cand vlad vrea sa faca ceva si sa nu se afle ...nu se afla, dar nu faci decat sa indepartezi multa lume din jurul tau.ai intrat intr-un dans din care nici tu nu te mai poti opri...te-ai inconjurat de oameni care nu te merita si nu fac decat sa te traga in jos.a fi interesant are o limita...si esti mai interesant daca nu atingi limita aia...tu stii mai bine ce e bine pt tine dar daca alegi anumite lucruri e aiurea cand regreti dupa.

Anonymous | July 22, 2008 at 11:57 PM

erai o persoana ff faina...esti si acum dar nu ca baiat ci ca prieten. erai una din persoanele pe care le iubeai cu drag si descopereai chestii faine.tii minte categoriile alea de baieti loveable si fuckeble?...

Anonymous | July 23, 2008 at 12:55 AM

"VA rog frumos..Lasati comentarii" Vlad?...sigur asta esti tu ?

zyxell9 | July 23, 2008 at 1:07 AM

Divina Comedie.
Anonymous :)) Lasa-te de anonimitati. Codename : Ge.
@Alexandra .. nu stiu cine esti dar totul pleaca de la baza cunoasterii de sine.Daca nu mai stiu cine sunt eu de unde as sti cine esti tu.Ti-am raspuns la intrebare ?!"

Anonymous | July 23, 2008 at 4:25 PM

Azi dimineata cand am citit acest post ma gandeam sa nu spun nimic dar in urma cu 1 minut jumate a inceput Easy de la Faith No More asa ca...

@ mean anonymous: stii ca este o vorba din strabuni - "judecatile de valoare pe care le facem despre altii reflecta modul in care suntem"?
Ai inima cam neagra daca ai reusit sa torni atat de mult venin in commentul de mai sus.
Chiar ma gandeam ca daca lumea ar vorbi mai putin si face mai mult, am reusi sa progresam.
In schimb, tare mult ne place si vad ca iti place si tie sa arunci cu pareri si sa faci cuiva ziua urata.
Si ma refer la mine, pentru ca pe Vlad s-ar putea sa il doara in cot. Mi-ai cam stricat dimineata cand ti-am citit postul.

Next time, daca chiar esti cum vrei sa fii (dragutza si finutza), lasa ceva bun pe unde treci. Fie el si un amarat de blog.Lumea in care traim e ca un fel de balon de sapun pe care putem sa il incalzim sau luminam cu ce spunem si facem sau dimpotriva, sa il racim. Tu l-ai cam adus la -5.

Anonymous | July 23, 2008 at 9:35 PM

sunt tot cea de mai sus. cine ma cunoaste stie ca nu le am cu tehnologia si blogurile si chiar nu aveam chef sa imi fac nu stiu ce cont pe google ca sa ma semnez cu numele meu. in fine ...ideea e ca daca am stricat ziua cuiva imi cer scuze nu asta a fost intentia mea. ideea era sa spunem adevarul. nu judec pe nimeni pt ca nu imi permit sa fac asta. am spus o parere din puctul meu de vedere actual iar daca altii vad altfel e probabil pt ca vad lucrurile din alta perspectiva. nu spun ca vlad nu e un baiat extraordidar, dar ce am scris eu se refera la altceva.si vlad stie ca ceea ce am scris nu cu rautate si nici nu s-a dorit a fi astfel.

Laura | July 24, 2008 at 1:05 AM

Si Bineinteles ca Pintilie se simte bine... :) Lumea l-a bagat in seama, deci e perfect :D..Va putea dormi linistit...
Nu va mai afectati ...Chill...
Cristina citeste poimaine postul lui Ge..ai sa vezi ca nu te mai afecteaza ...:)
Asa ca Peace and Love >:D<

Anonymous | August 12, 2008 at 2:38 AM

Juma de ora de sex nebun si iti trece. Spor la treaba!

Anonymous | August 17, 2010 at 4:00 PM

Nu conteaza cine erai. Conteaza cine esti acum si cine vrei sa fii pe viitor. Cred ca si demonii se pot transforma in ingeri (cum si ingerii se pot transforma in demoni). Cum ar fi sa-i reamintesti unui demon cine era?
Viata e precum o casa mare. Are multe camere, unele mici si inghesuite care miros groaznic, alte mari si luminate cu parfum de flori. Camere in care iti doresti sa dormi, sa plangi, sa faci dragoste, sa mori. Pornim de la parter si teoretic terminam undeva pe acoperis, asta daca nu ne ratacim in vreo camera si nu mai gasim iesirea. Cred ca te aflai intr-o camera cu multe oglinzi in momentul in care ai scris post-ul asta. Am vazut ca ai gasit iesirea din ea, asta e de bine :))
Tu nu esti in altii, tu esti in tine. In altii exista doar proiectia ta, reflexia ta. Dar nu esti tu. E un miraj.
Cine erai tu?